Home
Galatasaray eindelijk weer eens kampioen
Nederlands - Turks Voetbal
Geschreven door Avi Steinmann   
zaterdag 12 mei 2012 21:49


Sinds vandaag mag Galatasaray zich weer de beste noemen van Turkije. Laatste keer was alweer 4 jaar geleden.

Voor aanvang van de wedstrijd tegen aartsrivaal  Fenerbahce, wist 'Cimbom' dat een gelijkspel voldoende zou zijn om kampioen te worden. De 0-0 uit bij Fenerbahce zorgde er tevens ook voor dat Galatasaray hiermee op gelijke hoogte komt met Fenerbahce.In de spannende 'Kampioenscompetitie' stelde Galatasaray amper iets voor van de Galatsaray van een maand geleden, toen het een reguliere seizoen afsloot met 9 punten voorsprong op Fenerbahce. Na veel puntverlies was het uiteindelijk toch nog spannend geworden. Een verlies bij Fenerbahce zou er toe leiden dat Galatasaray geen kampioen meer zou zijn.

In totaal werden er 12 gele en 2 rode kaarten uitgedeeld. Er werd niet gescoord.

De spelers van Galatasaray konden hun kampioenschap niet op het veld vieren, omdat vele honderden fanatieke Fenerbahcefans het veld opkwamen en massaal het gevecht zochten met de politie. De fans van 'Fener' reageerden vooral op Melo (speler Galatasaray), omdat hij zoals altijd weer een plassende hond nadeed.

Deel Artikel: http://habergelderland.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=2223:galatasaray-eindelijk-weer-eens-kampioen&catid=84:turks-voetbal&Itemid=98

 

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Laatste nieuws

 

Nu Online

We hebben 67 gasten online